Aktuális

Amit már nagyon vártunk

Nyílt napokat szervezünk a délutáni foglalkozásokhoz, melyeket következő héttől heti rendszerességgel tartunk a gyerekeknek.

Szeptember 12-én  16:30-kor Gyerekjóga

Szeptember 13-án 16:30 Sakk

Kérjük emailen jelentkezzetek:  info@egigerofa.com

Várunk szeretettel


Első napok

Mondanám, hogy első nap, de nem az, mert a gyerekek már ismerik  egymást és nagyon várják  az izgalmas felfedezéseket, a tanulást melyet saját ritmusukban és egyénileg kialakított tanmenet szerint fognak magukévá tenni.

2018 Szeptember 3-án  elsős és másodikos diákjainkat várjuk szeretettel az Égigérő Fa csoportba, ismerkedéssel játékkal, felfedezéssel és közös élményekkel kezdünk!

Gyertek, ez egy közös élmény lesz 🙂


Sziasztok Kedvesek!

Augusztus 23-án 17:30 -ra az Égigérő Fa csoport otthonába egy Szülői találkozóra hívunk benneteket!

Várunk minden szülőt akinek gyermeke velünk indul 2018 szeptemberében és azokat a szülőket is akik a közeljövőben szeretnének valamilyen formában csatlakozni a csoporthoz!

https://www.facebook.com/events/687549158290302/

Szeretettel,

Réka és Kata


 

Augusztus 12. -én 16 órától az Égigérő Fa csoport otthonában!

https://www.facebook.com/events/226878628150891/

A szeptemberi indulás előtt játszunk, ismerkedünk a helyszínnel, a tanítóval, a szülőtársakkal, a délelőtti és délutáni foglalkozások valamennyi mentorával.
Mindenkit várunk aki szeretne velünk találkozni, főleg akkor, ha ősszel velünk indultok, de akkor is, ha később terveztek csatlakozni.
Mire számithattok?
Mindenképp jó hangulatra és barátságos társaságra 🙂 kötetlen és nyitott beszélgetésre! Beletekinthettek a tanulócsoportban használt módszerekbe, hiszen a mindennapjainkban is hasonlóképpen fogunk tanulni és ismerkedni egymással.
Gyertek, várunk szeretettel,
Réka, Kata

 


 

Kedves Égigérő Fa csoport!

Közelgő eseményünk a tanulócsoport tanítójának megismerése és otthonának bemutatása, mely július 18-án 18 órakor lesz. Részletekért írjatok emailt és kövessétek a fb oldalunkat.

https://www.facebook.com/events/227188691112501/

Várunk szeretettel,

Réka, Kata


Kedves Égigérő fa csoport iránt érdeklődők!

A csoportba való beiratkozáshoz felvételi szükséges, mely Június hónap második hetétől folyamatosan történik előre egyeztetett időpontokban. Kérünk benneteket telefonon egyeztessetek a megadott elérhetőségeken! 
Akik utólag érkeznek hozzánk, vagy most találnak ránk kérjük a jelentkezési szándékukat küldjék le nekünk a következő linken keresztül:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd4QzoPMhTSkBi1q…/viewform…

Bármi kérdésetek van, keressetek bizalommal!
Réka és Kata