Lendek Réka

Lendek Réka

Mentor (Matematika-Fizika-Informatika holisztikus tanár )

18 éve tanítok különböző tantárgyakat idegen és magyar nyelven. Tapasztalataimat nemzetközi iskolákban (SEK Nemzetközi Iskola, British Nemzetközi Iskola Budapest )szereztem különböző tantárgyakban (Matematika, Fizika, Komplex természettudományok, Science),  többféle korosztállyal foglalkozva, 5. osztálytól 12. évfolyamig.

Az elmúlt években, arra jöttem rá, hogy fontos számomra, hogy a gyerekek szabadon és élvezettel tanulhassanak, ezért létrehoztuk az Égigérő Fa együtt-tanulók csoportját. Itt a gyerekek megtehetik azt is, hogy olyan dolgokról tanuljanak ami őket érdekli és olyan iramba tegyék ezt ami nekik a legmegfelelőbb.

Tanításom alatt több alternatív  pedagógiai módszert és eszközt  használtam és kombináltam (pl. kooperatív módszerek, dráma, okos és digitális eszközök, interaktív táblát is napi szinten) melyek a gyerekek tanulását játékossá, könnyeddé és élvezetessé teszik. Hiszem,  hogy a tanításban is tartani kell a lépést a technológia fejlődésével, és  jó, ha egyensúlyban tudjuk tartani a mindennapi használatot.

Örök tanuló vagyok és könnyen elsajátítok minden olyan tudást ami az érdeklődésemet felkelti, mely számomra úgy szakmailag mind egyénileg hasznos és élvezetes.

Legfontosabbnak a gyermekek egészséges fejlődését és lelki egyensúlyát tartom,  melyet odafigyeléssel és támogatással tudok legjobban segíteni. Fő célom tehát a gyermekek egész lényére való fókuszálás.

Holisztikus szemlélettel az érzékeny gyermekek természeti és természetfeletti  intelligenciáját tudom követni és fejleszteni; energetikai rendszerük  megismerésében és tisztán tartásában irányokat mutatni annak érdekében hogy tisztább Önképük  alakuljon ki.

Köszönöm,  hogy velem tartotok!