Lendek Réka

Lendek Réka

Mentor (Matematika-Fizika-Informatika holisztikus tanár )

18 éve tanítok különböző tantárgyakat idegen és magyar nyelven. Tapasztalataimat nemzetközi iskolákban szereztem különböző tantárgyakban (Matematika, Fizika, Komplex természettudományok, Science),  többféle korosztállyal foglalkozva.

Arra jöttem rá az elmúlt években, hogy fontos számomra az, hogy a gyerekek élvezzék minden pillanatát a tanulásnak és a tanításnak. Nagyon sok hagyományos és korszerű-alternatív  pedagógiai módszert és eszközt  használtam és kombináltam (pl. okos és digitális eszközöket, interaktív táblákat is napi szinten), melyek a gyerekek tanulását játékossá, könnyeddé és élvezetessé teszik. Hiszem,  hogy a tanításban is tartani kell a lépést a technológia fejlődésével, és  jó, ha egyensúlyban tudjuk tartani a mindennapi használatot.

Legfontosabbnak a gyermekek egészséges fejlődését és lelki egyensúlyát tartom,  melyet az odafigyeléssel és támogatással tudok legjobban segíteni. Fő célom tehát a gyermekek boldogsága és egész lényére való fókuszálás.

Holisztikus szemlélettel az érzékeny gyermekek természeti és természetfeletti  intelligenciáját tudom követni és fejleszteni; energetikai rendszerük  megismerésében és tisztán tartásában irányokat mutatni annak érdekében hogy tisztább Önképük  alakuljon ki.

Köszönöm,  hogy velem tartotok!